Σκληρός Δίσκος 1ΤΒ (Western Digital Purple)

Κωδικός προϊόντος: 001.HDD.001
Ο Σκληρός Δίσκος καταγραφικών WD Purple είναι κατασκευασμένος για αδιάκοπη λειτουργία όλο το 24ωρο επί 7 ημέρες την εβδομάδα σε υψηλής ευκρίνειας συστήματα ασφαλείας

Αποθήκευση ανώτερης κατηγορίας. Επιτήρηση ανώτερης κατηγορίας.

Σκληρός Δίσκος καταγραφικών.
Οι μονάδες WD Purple είναι κατασκευασμένες για αδιάκοπη λειτουργία όλο το 24ωρο επί 7 ημέρες την εβδομάδα σε υψηλής ευκρίνειας συστήματα ασφαλείας. Παρέχοντας υποστήριξη για έως και 8 σκληρούς δίσκους και 32 κάμερες, οι μονάδες WD Purple διαθέτουν βελτιστοποιημένη λειτουργικότητα επιτήρησης. Η μονάδα αποθήκευσης WD Purple για συστήματα επιτήρησης συνοδεύεται, επίσης, από την αποκλειστική τεχνολογία AllFrame της WD, ώστε να είστε σε θέση να δημιουργήσετε με σιγουριά ένα σύστημα ασφαλείας που θα είναι ειδικά προσαρμοσμένο στις ανάγκες της επιχείρησής σας. Μέσω της χρήσης της τεχνολογίας AllFrame, οι μονάδες WD Purple βελτιώνουν την αναπαραγωγή ATA μέσω ροής προκειμένου να μειωθούν τα σφάλματα, η εμφάνιση εικονοψηφίδων και οι διακοπές στο βίντεο που προκύπτουν όταν χρησιμοποιείτε λανθασμένο δίσκο με το σύστημα εγγραφής βίντεο που διαθέτετε.

Η κατάλληλη μονάδα δίσκου για την κατάλληλη εργασία.

Οι μονάδες WD Purple είναι ειδικά σχεδιασμένες για επιτήρηση, με αποτέλεσμα να αντέχουν στις ακραίες διακυμάνσεις της θερμότητας και στις δονήσεις του εξοπλισμού εντός του περιβάλλοντος των συστημάτων ψηφιακής εγγραφής βίντεο (DVR). Ο μέσος επιτραπέζιος σκληρός δίσκος είναι σχεδιασμένος για να λειτουργεί αποκλειστικά ανά σύντομα χρονικά διαστήματα και όχι για το απαιτητικό περιβάλλον της αδιάκοπης λειτουργίας όλο το 24ωρο επί 7 ημέρες την εβδομάδα ενός συστήματος επιτήρησης υψηλής ευκρίνειας. Η διακοπή της λειτουργίας ενός δίσκου μπορεί να οδηγήσει σε αστοχία που θα έχει αντίκτυπο σε πολλούς χρήστες, στο αρχείο ασφαλείας σας ή ακόμα και σε ολόκληρο το σύστημα. Οι μονάδες WD Purple σας παρέχουν αξιόπιστη αποθήκευση ενισχυμένη με λειτουργία επιτήρησης που έχει δοκιμαστεί ως προς τη συμβατότητά της σε ένα ευρύ φάσμα συστημάτων ασφαλείας. Ο Σκληρός Δίσκος είναι ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία ενός καταγραφικού συστήματος.

Η κορυφαία λύση αποθήκευσης της βιομηχανίας.
Επιτήρηση που μπορείτε να εμπιστευτείτε.

Η WD αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη στη βιομηχανία των σκληρών δίσκων. Οι μονάδες αποθήκευσης WD Purple για συστήματα επιτήρησης σας παρέχουν έναν δίσκο ο οποίος είναι σχεδιασμένος για συστήματα επιτήρησης που λειτουργούν αδιάκοπα κάτω από υψηλές θερμοκρασίες, ώστε να απολαμβάνετε αξιόπιστη ποιότητα αναπαραγωγής βίντεο όταν την έχετε περισσότερο ανάγκη. Είτε προστατεύετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα είτε εποπτεύετε την επιχείρησή σας, οι μονάδες WD Purple σας παρέχουν αξιόπιστες επιδόσεις.

Διευρύνετε το οπτικό σας πεδίο μέσα από 32 κάμερες

Οι μονάδες WD Purple έχουν βελτιστοποιηθεί ώστε να υποστηρίζουν έως και 32 κάμερες HD. Όλες αυτές οι επιλογές σας παρέχουν την ευελιξία να αναβαθμίσετε ή να επεκτείνετε το σύστημα ασφαλείας που διαθέτετε στο μέλλον.

Διευρυμένη συμβατότητα.
Απρόσκοπτη ενσωμάτωση.

Οι σκληροί δίσκοι WD Purple έχουν κατασκευαστεί με γνώμονα τη συμβατότητα, ώστε να μπορείτε εύκολα και απρόσκοπτα να προσθέτετε χωρητικότητα στο σύστημα επιτήρησης που διαθέτετε. Δεδομένου ότι παρέχεται υποστήριξη για μια ευρεία γκάμα κορυφαίων περιβλημάτων και chipset της βιομηχανίας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε τη διαμόρφωση παραμέτρων συστήματος DVR που ταιριάζει στις ανάγκες σας.*

*Δεν είστε σίγουροι ποια μονάδα είναι η καλύτερη για το σύστημά σας; Χρησιμοποιήστε το εργαλείο συμβατότητας που παρέχουμε προκειμένου να βρείτε την ιδανική μονάδα αποθήκευσης για τα συστήματα ψηφιακής εγγραφής βίντεο (DVR) ή διαδικτυακής εγγραφής βίντεο (NVR) που διαθέτετε.

Εμπιστευτείτε το οπτικό σας πεδίο στην τεχνολογία AllFrame

Τα ελλιπή καρέ και οι χαμένες σκηνές αποτελούν σοβαρό πρόβλημα όταν χρειάζεται να ανακτηθούν τα βίντεο του συστήματος επιτήρησης. Σε αντίθεση με τις μονάδες WD Purple, τα σφάλματα και οι διακοπές στο βίντεο αποτελούν συχνό φαινόμενο σε έναν συνηθισμένο επιτραπέζιο σκληρό δίσκο. Όλες οι μονάδες WD Purple διαθέτουν την τεχνολογία AllFrame, η οποία βελτιώνει την αναπαραγωγή ATA μέσω ροής με σκοπό τη μείωση της απώλειας καρέ, τη βελτίωση της συνολικής αναπαραγωγής βίντεο και την αύξηση του αριθμού των μονάδων που υποστηρίζονται από ένα σύστημα DVR.

Δυνατότητες:

  • Ο σκληρός Δίσκος εχει ειδικό σχεδιασμό για συστήματα επιτήρησης ασφαλείας.
  • Μειωμένη απώλεια καρέ βίντεο.
  • Ειδική προσαρμογή για εφαρμογές μέτρησης χαμηλού ρυθμού μετάδοσης bit με υψηλή ροή για απαιτητικές εγγραφές που αποτελούν τυπικά στοιχεία των περισσότερων εφαρμογών επιτήρησης.
  • Απόδοση προτεραιότητας στις διαδικασίες εγγραφής για μεγιστοποιημένες επιδόσεις επιτήρησης.
  • Υποστήριξη αναπαραγωγής TLER και ATA μέσω ροής.
  • Υποστήριξη έως και οκτώ μονάδων.

Χαμηλότερη κατανάλωση ισχύος.
Μεγαλύτερη αποδοτικότητα.

Η χαμηλή κατανάλωση ισχύος είναι αναγκαία σε περιβάλλοντα επιτήρησης που λειτουργούν αδιάκοπα κάτω από υψηλές θερμοκρασίες. Χάρη στην αποκλειστική μας τεχνολογία IntelliSeek, οι μονάδες WD Purple διαθέτουν δυνατότητα υπολογισμού των βέλτιστων ταχυτήτων αναζήτησης, διατηρώντας την κατανάλωση ισχύος σε χαμηλά επίπεδα, ώστε ο θόρυβος και οι δονήσεις από το περιβάλλον που θα κατέστρεφαν έναν συνηθισμένο επιτραπέζιο δίσκο να παραμένουν στο χαμηλότερο δυνατό επίπεδο.

Τριετής εγγύηση

Ως κορυφαίος κατασκευαστής στη βιομηχανία σκληρών δίσκων εδώ και πάνω από 20 χρόνια, η WD στηρίζει τις λύσεις αποθήκευσης για συστήματα επιτήρησης που παρέχει. Χάρη στην 3ετή περιορισμένη εγγύηση που καλύπτει κάθε μονάδα WD Purple, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα αξιόπιστο σύστημα DVR.

Σχετικά προϊόντα

Νέα προϊόντα

Μενού