Γενικές Ερωτήσεις

Ελάχιστες. Αν γνωρίζετε πως να χειρίζεστε ένα απλό τρυπάνι χειρός, ένα κατσαβίδι και μια πένσα, είναι αρκετά. Όλες οι απαραίτητες προ-ρυθμίσεις του συστήματος έχουν γίνει από τους τεχνικούς μας κατόπιν συνεννόησης με εσάς. Εσείς απλά βιδώνετε τις κάμερες και τις συνδέεται και είστε έτοιμοι.
Ασφαλώς. Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο που θα βρείτε στο site μας και ζητήστε την βοήθεια μας. θα χαρούμε να προσφέρουμε τις γνώσεις μας και να αποκτήσετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε να σας καλέσουμε εμείς συμπληρώνοντας την φόρμα στο παρακάτω σύνδεσμο. Ζητήστε την βοήθεια μας
Μπορούμε να σας φτιάξουμε ένα καλώδιο σε οποιοδήποτε μήκος εσείς επιθυμείτε. Απλά μετρήστε την απόσταση που θέλετε να τοποθετήσετε την κάμερα από το καταγραφικό και συνήθως προσθέτουμε τουλάχιστον 2 μέτρα επιπλέον. Εμείς τοποθετούμε τα κατάλληλα βύσματα σε αυτό και εσείς απλά συνδέετε την κάμερα. Δείτε το προϊόν εδώ Καλώδιο κάμερας με το μέτρο
Στα προτεινόμενα πακέτα μας σχεδόν πάντα περιλαμβάνουμε αδιάβροχες κάμερες. Έτσι είμαστε σίγουροι ότι δεν θα έχουμε προβλήματα υγρασίας. Αυτό που πρέπει να θυμάστε είναι ότι δεν είναι όλες οι κάμερες αδιάβροχες. Υπάρχουν κάμερες για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Σε κάθε περίπτωση αυτό αναγράφετε στις προδιαγραφές της κάθε κάμερας.

Τεχνικές ερωτήσεις

Ψηφιακό καταγραφικό ή CCTV, ή Ψηφιακό κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, είναι η τεχνολογία που χρησιμοποιείται στα σύγχρονα συστήματα επιτήρησης. Ένα ψηφιακό καταγραφικό λαμβάνει την εικόνα από τις κάμερες (ψηφιακές ή αναλογικές) και το καταγράφει την σε ψηφιακή μορφή σε ένα σκληρό δίσκο. Μπορεί να καταγράψει βίντεο υψηλής ποιότητας, χωρίς συντήρηση, για εβδομάδες ή ακόμα και μήνες. Το συστήματα αυτά μπορούν να λειτουργήσουν εξ αποστάσεως μέσω υπολογιστή και μπορούν να παρακολουθούνται από οπουδήποτε υπάρχει στο internet ή GPRS πρόσβαση.
Η διάρκεια της εγγραφής εξαρτάται από τον αριθμό των καμερών, τα καρέ ανά δευτερόλεπτο (FPS) και το μέγεθος του διαθέσιμου χώρου στο σκληρό δίσκο. Τα προ ρυθμισμένα συστήματά μας παρέχουν συνήθως αρκετές μέρες μέχρι και μήνες καταγραφής.
Η ανίχνευση κίνησης λειτουργεί μέσω λογισμικού στο καταγραφικό σύστημα DVR που ανιχνεύει την αλλαγή στα pixels της εικόνας. Τα περισσότερα καταγραφικά ασφαλείας προσφέρουν μια ρύθμιση ευαισθησίας έτσι ώστε ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει την ανίχνευσης κίνησης.
Μια απλή ΑDSL είναι αρκετή στις περισσότερες περιπτώσεις.
Ναι. Τα περισσότερα καταγραφικά συστήματα DVR επιτρέπουν σε πολλαπλούς χρήστες να δουν την ίδια εικόνα ταυτόχρονα. Ωστόσο, δεδομένου ότι περισσότεροι χρήστες βλέπουν την ίδια κάμερα την ίδια στιγμή, θα μοιραστούν το εύρος ζώνης (Σύνδεση ίντερνετ) μεταξύ τους.
Ναι, αν το σύστημα έρχεται με μια επιλογή ήχου μπορείτε να καταγράψετε ήχο. Στις περισσότερες περιπτώσεις ένα εξτρά μικρόφωνο είναι απαραίτητο.
Ναι, Με μια προαιρετική μονάδα ήχου (Μικρόφωνο), μπορείτε να ακούσετε ζωντανά και ηχογραφημένα από οπουδήποτε μέσω του Διαδικτύου.
Αυτό θα εξαρτηθεί από το μέγεθος και τη διαρρύθμιση του χώρου που θέλετε να παρακολουθήσετε. Κατά μέσο όρο, σας προτείνουμε μία κάμερα ανά 90-100τμ.
Τα περισσότερα καταγραφικά θα επανέλθουν σύντομα όταν αποκατασταθεί το ρεύμα. Ωστόσο, σας προτείνουμε να εγκαταστήσετε ένα UPS για την αδιάλειπτης παροχής ρεύματος που σας παρέχει μια σύντομη περίοδο εφεδρείας και επίσης χρησιμεύει ως συσκευή προστασίας από υπέρταση.

Δεν βρήκατε αυτό που ψάχνατε ? Ρωτήστε μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα

    Το ονοματεπώνυμο σας *

    Το email σας *

    Η Ερώτηση σας

    Μενού