Τρόποι Πληρωμής

  • Πληρωμή με Κάρτα (πιστωτική – Χρεωστική)

                  Πληρώστε το αντίτιμο της παραγγελίας με την κάρτα σας.

  • Πληρωμή με αντικαταβολή

Πληρώστε το αντίτιμο της παραγγελίας τοις μετρητοίς στην εταιρεία μεταφοράς, κατά την στιγμή της παραλαβής των προϊόντων. Το κόστος της αντικαταβολής συμπεριλαμβάνεται στα έξοδα αποστολής).

Σε περίπτωση που τα έξοδα μεταφοράς είναι μεγαλύτερα από αυτά που εμφανίζονται στην φόρμα παραγγελίας (λόγω βάρους, όγκου ή δυσπρόσιτης περιοχής), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για το τελικό κόστος της παραγγελίας σας.

  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε επίσης να καταθέσετε το αντίτιμο της παραγγελία σας στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό του securityclub.gr. Μετά την κατάθεση των χρημάτων, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2810250210 για να μας γνωστοποιήσετε ότι πραγματοποιήθηκε η κατάθεση των χρημάτων, ή στείλτε μας μέσω email (στο info@securityclub.gr) το αποδεικτικό της κατάθεσης σας.

Τράπεζα Eurobank
IBAN: GR4802601340000010200808217
Δικαιούχος : ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΒΡΑΑΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ

Οι τιμές των προϊόντων περιλαμβάνουν Φ.Π.Α 24%.
Σε όσες περιοχές της Ελλάδας υπάρχει μειωμένος συντελεστής Φ.Π.Α ( για τις επιχειρήσεις ), η τιμολόγηση των προϊόντων θα γίνεται ανάλογα .
Σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου Ν.4172/2013:
Tιμολόγιο πώλησης αξίας πεντακοσίων (500) ευρώ και άνω, που εκδίδεται για πώληση αγαθών εξοφλείται από τους λήπτες μόνο με τραπεζική συναλλαγή (έμβασμα μέσω τραπέζης ή πιστωτική κάρτα).

Απόδειξη λιανικής πώλησης αξίας χιλίων πεντακοσίων (1.500) ευρώ και άνω, που εκδίδεται για πώληση αγαθών σε ιδιώτες, εξοφλείται από τους λήπτες της μέσω χρεωστικών και πιστωτικών καρτών ή μέσω τραπεζικού λογαριασμού και δεν επιτρέπεται η εξόφληση με μετρητά.

Μενού