Σχετικά με εμάς

Η εταιρεία ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΒΡΑΑΜ Α.Ε έχοντας πολύχρονη και ισχυρή παρουσία στον κλάδο του λιανικού εμπορίου Ηλεκτρονικού υλικού και με βασικό γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση στις ανάγκες σας, ανάπτυξε το 2016 το ηλεκτρονικό κατάστημα securityclub.gr.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε στον καταναλωτή καινοτόμα ηλεκτρονικά προϊόντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Χρησιμοποιώντας απλό και κατανοητό μενού πλοήγησης στόχος μας είναι να κατανοείτε εύκολα τον τρόπο λειτουργίας του securityclub.gr και να μπορείτε να φτάσετε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην αγορά των προϊόντων που αναζητάτε.

Όλα αυτά τα χρόνια ως επαγγελματίες του είδους προσπαθούμε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και να θεμελιώσουμε μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας με τους πελάτες μας . Πάνω σε αυτό το πλαίσιο αξιών, αναπτύξαμε και το ηλεκτρονικό μας κατάστημα securityclub.gr απευθυνόμενοι πλέον σε καταναλωτές σε όλη την Ελλάδα.

Σύμμαχοι μας σε αυτή την προσπάθεια είστε εσείς. Σας ακούμε προσεκτικά, σας παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες και σας προσφέρουμε αυτό που θέλετε στην καλύτερη τιμή.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και σας ευχόμαστε καλές αγορές.

Logo Securityfors
Άδεια λειτουργίας
ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
Πιστοποιητικό ISO

TUV Logo

Μενού